NEWSLETTER
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
ΑΡΧΙΚΗ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ, ΠΑΡΟΧΕΣ
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΜΑΣΑΖ
ΣΑΟΥΝΑ
ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΑΚΕΤΑ
ΠΑΚΕΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
VIDEO
VIDEO
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
www.efiges.com
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Τι θα σας εκανε να ξεκινησετε τωρα το γυμναστηριο;
 
 
   
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα από τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της νήσου μας, μακράν το μεγαλύτερο στην πόλη του Ηρακλείου, διαθέτει χώρους για κάθε δραστηριότητα από την προθέρμανση ως την αποθεραπεία, ευρεία γκάμα οργάνων γυμναστικής (της καλύτερης και μακροβιότερης ποτέ σειράς κατασκευής της Technogym), ειδικά διαμορφωμένους χώρους μασάζ, σάουνας, σολάριουμ, τζακούζι, εργομετρικών ελέγχων, τμήμα κλινικου διαιτολογικού & διατροφολογικού ελέγχου με πιτοποιημένο προσωπικό από το Glasgow University, τμήμα πιστοποιημένων σεμιναρίων πρώτων βοηθειών, μεγάλη αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων, άνετα αποδυτήρια, χώρο αναψυχής και ειδικά επιμορφωμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό γυμναστών και λοιπών ειδικοτήτων.

Η άσκηση είναι το σημαντικότερο ερέθισμα για την ομαλή και συμμετρική ανάπτυξη του μυοσκελετικού μας συστήματος. Η συστηματική άσκηση, η ελεγχόμενη και στοχευμένη προπόνηση του σώματος υπό την καθοδήγηση ειδικά επιμορφωμένου δυναμικού αποτελεί πλήρη αγωγή, σε τελική ανάλυση, που ολοκληρώνει την προσωπικότητα και καλλιεργεί την καλή ψυχοσωματική, πνευματική, ηθική και κοινωνική μας κατάσταση - status, είναι μορφή παιδείας, είναι τρόπος ζωής, είναι πολιτισμός. Και σε ένα ιδανικό περιβάλλον, άνετο, ευρύχωρο, φωτεινό και καλά αεριζόμενο μπορεί να γίνει ένας καθόλα διασκεδαστικός βιορυθμός.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Ως εταιρία, η ΡΩΜΗ Ε.Π.Ε. ιδρύεται το έτος 1998 με τη επιχειρηματική δραστηριότητα του Γυμναστηρίου και εγκαινιάζεται επισήμως στις 14 Σεπτεμβρίου 1998. Σήμερα συμπληρώνει είκοσι (20) συναπτά έτη επιτυχούς λειτουργίας. Ο διακριτικός τίτλος της εταιρίας GLOBAL GYM κατοχυρώνεται πανευρωπαϊκά!

Η φιλοσοφία αλλά και ιστορία πίσω από την επωνυμία της εταιρίας, εμπνέει τη ρώμη, δηλαδή τη δύναμη, την ευρωστία ενώ ο διακριτικός τίτλος ξεπερνά σε απήχηση τα σύνορα της χώρας, τα όρια της ηπείρου εκτείνοντας το εύρος του στην άλλη άκρη της υφηλίου αφού είναι πάρα πολλές οι φορές εκείνες που σπουδαίοι και καταξιωμένοι αθλητές, Έλληνες και Διεθνείς, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Ολυμπιονίκες, ταξιδεύοντας με τις αποστολές και τις ομάδες τους αλλά και επισκέπτες του αθλητικού τουρισμού αναζήτησαν τις εγκαταστάσεις μας για τις προπονήσεις τους. Λίγα μονάχα από τα μεγάλα ονόματα που παρέλασαν από το GLOBAL GYM τιμώντας το με την παρουσία τους, είναι Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο Νίκος Κακλαμανάκης, Η Φανή Χαλκιά και πολλοί άλλοι.

Το GLOBAL GYM εδραιώνεται στην αγορά ως Μέγας Χορηγός Υγείας, Ευεξίας & Αθλητισμού καθώς έχει διαχρονικά επικουρήσει με τις μεγάλες του χορηγίες και πρωτοβουλίες τον αθλητισμό και την υγεία. Θεωρεί χρέος του και καθήκον σπουδαίο να δημιουργεί διαρκώς κίνητρα για στοχευμένη βελτίωση της ποιότητας ζωής η οποία θα διέρχεται πάντοτε μέσα από τη φυσική άσκηση, την άθληση, τη γυμναστική, τον χορό, την ομαδικότητα, το πνεύμα συνεργασίας, την ευγενή άμμιλα και τη διατροφή και η οποία θα στοχεύει στη συνολική ψυχοσωματική και διανοητική ευεξία του ατόμου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:

Ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο γνωστός Πρωταθλητής των Πολεμικών Τεχνών Παναγιώτης Καπόγλης, ένας άρτιος εκπρόσωπος της όλης φιλοσοφίας της εταιρίας και εμπνευστής της, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό του.

1) Πρωταθλητής Κρήτης στους αγώνες πολεμικών τεχνών «full conduct» κατηγορίας βαρέων βαρών.

2) Διάκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα «full conduct»

3) Τιμητική Διάκριση στους αγώνες πυγμαχίας Κύπρου «ΛΕΜΕΣΙΑ»

4) Πρόεδρος του Συλλόγου Πυγμαχίας Κρήτης «ΜΙΝΩΑΣ» επί σειρά ετών

5) Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός

6) Αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυμναστηριούχων ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. επί σειρά ετών.

7) Νυν μέλος της Επιτροπής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης για την εποπτεία, τον έλεγχο και τις προϋποθέσεις νομιμότητας γυμναστηρίων.

Το 2011 γνωρίζει την σύντροφό του, διακριθείσα πρώην αθλήτρια του στίβου, απόφοιτο Νομικής και Διεθνών Επιχειρήσεων, λάτρη των τεχνών και των γραμμάτων. Ενώνουν τις δυνάμεις τους απογειώνοντας το εύρος και την απήχηση του γυμναστηρίου, ανανεώνοντας το προφίλ του και καθιστώντας το ακόμη πιο προσιτό στον κόσμο αλλά κυρίως και για πρώτη φορά επισήμως πιο φιλικό στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πρωτοπορία: Έχοντας αναδειχθεί μέσα από τις ίδιες του τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες αλλά και μέσα από τις διαδόσεις χιλιάδων ικανοποιημένων μελών ανά τα χρόνια, έχοντας επίσης διατρέξει και ακόμα διατρέχοντας τις εκάστοτε δοκιμασίες των καιρών, κρατώντας όμως πάντα σταθερά τα σκήπτρα της πρωτιάς στις προτιμήσεις του κόσμου, το GLOBAL GYM ξέρει να τολμά τις τομές εκείνες στον χώρο του Fitness που διαισθάνεται από τις απαιτήσεις των εποχών και να τις πραγματοποιεί πρώτο όπως μόνο αυτό γνωρίζει καλά. Ο λόγος περί των αναρίθμητων καινοτόμων ομαδικών προγραμμάτων που έχει εισαγάγει στον χώρο του και που έγιναν ευρέως αποδεκτά "trends", ενώ έχει φιλοξενήσει πολλές σχολές εκπαίδευσης και πιστοποίησης « trainers» και «instructors» καθώς και σεμινάρια των «μετρ» του fitness.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι το GLOBAL GYM έφερε πρώτο στην εγχώρια αγορά πολλά από τα πιο δημοφιλή σήμερα ομαδικά προγράμματα που μέχρι τη στιγμή εκείνη ήταν άγνωστα για τα τοπικά δεδομένα αφού σημείωναν πωλήσεις μόνο σε Αμερική και Κύπρο. Καινοτόμα για την εποχή ομαδικά προγράμματα που έφερε πρώτο το GLOBAL GYM είναι η αγαπημένη σε όλους ZUMBA που πολλά χρόνια πριν ακόμη οργανωθεί σε δίκτυο instructors και πριν ακόμα πιστοποιηθούν οι πρώτοι δάσκαλοι Zumba στην χώρα μας.η χορευτική αυτή μορφή προπόνησης ήταν άγνωστη γλώσσα στον χώρο του Fitness. Άλλα καινοτόμα για την εποχή ομαδικά προγράμματα που έφερε πρώτο το GLOBAL GYM είναι το Body Pump, το T.R.X., το τραμπολίνο και άλλα πολλά που απορροφήθηκαν αμέσως από την αγορά και έγιναν αρκετά δημοφιλή.

Μεγάλη του μέριμνα η επιτήρηση της ορθής άσκησης που επιτυγχάνεται με διαρκή παρακολούθηση από το προσωπικό των γυμναστών με σκοπό την συνολική ενίσχυση, ενδυνάμωση και τόνωση του μυϊκού και καρδιαγγειακού συστήματος, μία φροντίδα που εστιάζει στο κάθε άτομο χωριστά προσωποποιώντας την εξυπηρέτηση, εξελίσσοντας την υπηρεσία και πηγαίνοντας την παροχή πολλά βήματα μπροστά! Αποτέλεσμα όλων αυτών μία εμπιστοσύνη που κατακτήθηκε με ασυμβίβαστη επιμονή και πίστη στην αληθινή προσπάθεια τόσο από την πλευρά της έμψυχης επιχείρησης όσο και από την πλευρά του ίδιου του καταναλωτή. Φυτώριο γυμναστών νέας γενιάς πλέον με προσωποκεντρικούς στόχους ειδικής και περιπτωσιολογικής μεταχείρισης κατ’ άτομο και με βάση την εκάστοτε εξατομικευμένη σωματική ανάγκη.

Δοκιμάζοντας σχεδόν τα πάντα στον χώρο του, δαμάζοντας εμπόδια ή και συμπορευόμενο με αυτά, καταλήγει πια στο ασφαλές και πολύ δύσκολα, τελικώς, εξαχθέν συμπέρασμα, ότι όσα χρήματα και να κερδίσεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την κερδηθείσα εμπιστοσύνη του κοινού που δεν θεωρήθηκε ποτέ δεδομένη αλλά τουναντίον δουλεύτηκε καθημερινά ανά τα χρόνια και έγινε το απόλυτο φιλοσοφικό του διακύβευα, η δική του στάση απέναντι στην αγορά. Αμέτρητα τα παραδείγματα συνανθρώπων μας που θεωρούν τον χώρο μας δεύτερο σπίτι τους εδώ και 20 χρόνια.

Χορηγίες και Συνεργασίες: Αναρίθμητες οι χορηγίες του στον αθλητισμό , στο ποδόσφαιρο παίδων, στο μπάσκετ εφήβων, στο βόλεϊ, κοριτσιών, το beach-volley, στην ιστιοπλοΐα, τον χορό, εξίσου αναρίθμητες και οι καταχωρίσεις σε έντυπα και πανελλαδικά περιοδικά fitness αλλά και σε σχολικούς και φοιτητικούς οδηγούς και τοπικές εκδόσεις.

Το γυμναστήριο γίνεται ολοένα και πιο γνωστό για τις μεγάλες συνεργασίες του οι περισσότερες εκ των οποίων ήδη διαχρονικές:. με τον όμιλο INDITEX, την RESCUE TRAINING INTERNATIONAL (RTI) και First Aid Instructor, το εκπαιδευτικό ίδρυμα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με Φορείς του Υπουργείου Υγείας, με Φορέις και παράγοντες του Αθλητισμού, Ακαδημίες, Συλλόγους, Οργανισμούς, Εργατικά Κέντρα, Ορανώσεις, Φορείς της Ελληνικής Ακτοπλοϊας και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και εταιρίες του θεάματος.

Δράσεις:

* Σταδιακά διανθίζει την ποικιλία των υπηρεσιών του με εξωγυμναστηριακές δραστηριότητες όπως πεζοπορίες, φυσιολατρικές εκδρομές, ορειβατικές αποδράσεις.

* Eυαισθητοποιείται οικολογικά και κοινωνικά και υιοθετεί πολιτικές εναλλακτικής προσέγγισης της υγείας και της ευεξίας διοργανώνοντας ομάδες θεραπευτικού διαλογισμού και ηχοθεραπείας, εικαστικά σεμινάρια δημιουργίας και ανακύκλωσης και προγράμματα για διάφορες κοινωνικές ομάδες με έμφαση στην τρίτη ηλικία, τις μονογονεϊκές οικογένειες, τους φοιτητές, τους ανέργους, τους στρατευμένους, τα παιδιά κλπ.

* Προσαρμόζει την τιμολογιακή του πολιτική σε πιο ευέλικτα σχήματα που απαντούν στις απαιτήσεις της εποχής με σκοπό την ανακούφιση του καταναλωτή χωρίς όμως να θίγει την ισορροπία στη σχέση ποιότητας - τιμής.

* Ενθαρρύνει την οικογενειακή συνάσκηση παρέχοντας μεγάλες διευκολύνσεις και δίνει κίνητρα ομαδικότητας μέσα από την επιτυχημένη εφαρμογή δύο εμπνευσμένων πολιτικών : του "family policy" και του «grouping policy».

* Παρέχει πλήρη εκπαίδευση πρώτων παιδιατρικών βοηθειών και βασικής υποστήριξης ζωής μέσα στα πλαίσια πιστοποιημένων σεμιναρίων με δικό του εκπαιδευτή - γυμναστή, εκπαίδευση που απευθύνεται σε μεγάλο έυρος ενδιαφερομένων τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επαγγελματίες υγείας, προπονητές, στελέχη σωμάτων ασφαλείας, σχολεία, εργαζόμενους στην παροχή υπηρεσιών κ.α.

Εγγυήσεις: Ως μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΣΥΓΥ του αρμόδιου δηλαδή φορέα γυμναστηριούχων της χώρας, αλλά και της επιτροπής νομιμότητας της Απκεντρωμένης Διοιήκησης Κρήτης. δεν θα μπορούσε παρά μετά χαράς, να σεβαστεί και να τηρήσει πρώτο τις πολιτικές και τις θεσμοθετημένες με νόμο πρακτικές που διέπουν την καλή λειτουργία των γυμναστηρίων. Διαθέτει πάντοτε την ετησίως ανανεούμενη πιστοποίηση νομιμης λειτουργίας γυμναστηρίου και έχει σύμβαση αστικής ευθύνης για την ασφάλεια των ασκουμλενων στον χώρο του.

Επίλογος: Δεν είναι τυχαίο που το Global Gym κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων της διπλανής πόρτας αλλά και τις καρδιές των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων του αθλητισμού και άλλων πολύ σπουδαίων ανθρώπων του θεάματος. Είναι συνέπεια σκληρής δουλειάς και όχι πάντα υπό ιδανικές συνθήκες. Δεν είναι τυχαίο που ο χώρος μας αγαπήθηκε ακόμα και από τον πιο δύσπιστο συνάνθρωπό μας. Είναι αποτέλεσμα πραγματικής ενασχόλησης με τις ανάγκες του. Δεν είναι τυχαίο που το Global Gym κρατάει τα σκήπτρα της πρωτιάς στον χώρο του Fitness. Άλλωστε διαθέτει σειρά εγγυήσεων που και αυτές κατακτήθηκαν με κόπο.

Δεν είναι όμως όλα αυτά τα μόνα που καθιστούν το Global Gym εγγυητή της διατήρησης μιας υγιούς αγοράς fitness. Είναι ακόμα άλλο ένα στοιχείο: η ακατακερμάτιστη επιμονή και ελπίδα να μπει η σωματική άσκηση στη ζωή κάθε ανθρώπου, η αγάπη του για την επιβράβευση της κάθε προσπάθειας που γίνεται βήμα-βήμα, η επιδίωξη και ο βαθύτερος πόθος του να γίνουν η άσκηση, η γυμναστική και η κίνηση, ο φάρος για την βελτίωση της υγείας και την διαύγεια της σκέψης ώστε, καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί, να διατηρήσουμε τις δυνάμεις μας στα δύσκολα για να ανοίξουμε τον δρόμο για ένα φωτεινότερο και καλύτερο από κάθε άποψη αύριο.

 
< Προηγ.