NEWSLETTER
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
ΑΡΧΙΚΗ
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΧΟΡΗΓΙΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΞΕΝΑΓΗΣΗ
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ, ΠΑΡΟΧΕΣ
ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ
ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
ΜΑΣΑΖ
ΣΑΟΥΝΑ
ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΠΑΚΕΤΑ
ΠΑΚΕΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
VIDEO
VIDEO
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΟΥΣ

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
www.efiges.com
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Τι θα σας εκανε να ξεκινησετε τωρα το γυμναστηριο;
 
 
   
 
ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Έχοντας αναδειχθεί μέσα από τις ίδιες του τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες αλλά και μέσα από τις διαδόσεις χιλιάδων ικανοποιημένων μελών ανά τα χρόνια, έχοντας επίσης διατρέξει και ακόμα διατρέχοντας τις εκάστοτε δοκιμασίες των καιρών, κρατώντας όμως πάντα σταθερά τα σκήπτρα της πρωτιάς στις προτιμήσεις του κόσμου, το GLOBAL GYM ξέρει να τολμά τις τομές εκείνες στον χώρο του Fitness που διαισθάνεται από τις απαιτήσεις των εποχών και να τις πραγματοποιεί πρώτο όπως μόνο αυτό γνωρίζει καλά. Ο λόγος περί των αναρίθμητων καινοτόμων ομαδικών προγραμμάτων που έχει εισαγάγει στον χώρο του και που έγιναν ευρέως αποδεκτά "trends", ενώ έχει φιλοξενήσει πολλές σχολές εκπαίδευσης και πιστοποίησης « trainers» και «instructors» καθώς και σεμινάρια των «μετρ» του fitness.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι το GLOBAL GYM έφερε πρώτο στην εγχώρια αγορά πολλά από τα πιο δημοφιλή σήμερα ομαδικά προγράμματα που μέχρι τη στιγμή εκείνη ήταν άγνωστα για τα τοπικά δεδομένα αφού σημείωναν πωλήσεις μόνο σε Αμερική και Κύπρο. Καινοτόμα για την εποχή ομαδικά προγράμματα που έφερε πρώτο το GLOBAL GYM είναι η αγαπημένη σε όλους ZUMBA που πολλά χρόνια πριν ακόμη οργανωθεί σε δίκτυο instructors και πριν ακόμ πιστοποιηθούν οι πρώτου δάσκαλοι Zumba στην χώρα μας.η χορευτική αυτή μορφή προπόνησης ήταν άγνωστη γλώσσα στον χώρο του Fitness. Άλλα καινοτόμα για την εποχή ομαδικά προγράμματα που έφερε πρώτο το GLOBAL GYM είναι το Body Pump, το T.R.X., το τραμπολίνο και άλλα πολλά που απορροφήθηκαν αμέσως από την αγορά και έγινα αρκετά δημοφιλή.

Μεγάλη του μέριμνα η επιτήρηση της ορθής άσκησης που επιτυγχάνεται με διαρκή παρακολούθηση από το προσωπικό των γυμναστών με σκοπό την συνολική ενίσχυση, ενδυνάμωση και τόνωση του μυϊκού και καρδιαγγειακού συστήματος, μία φροντίδα που εστιάζει στο κάθε άτομο χωριστά προσωποποιώντας την εξυπηρέτηση, εξελίσσοντας την υπηρεσία και πηγαίνοντας την παροχή πολλά βήματα μπροστά! Αποτέλεσμα όλων αυτών μία εμπιστοσύνη που κατακτήθηκε με ασυμβίβαστη επιμονή και πίστη στην αληθινή προσπάθεια τόσο από την πλευρά της έμψυχης επιχείρησης όσο και από την πλευρά του ίδιου του καταναλωτή. Φυτώριο γυμναστών νέας γενιάς πλέον με προσωποκεντρικούς στόχους ειδικής και περιπτωσιολογικής μεταχείρισης κατ’ άτομο και με βάση την εκάστοτε εξατομικευμένη σωματική ανάγκη.

Δοκιμάζοντας σχεδόν τα πάντα στον χώρο του, δαμάζοντας εμπόδια ή και συμπορευόμενο με αυτά, καταλήγει πια στο ασφαλές και πολύ δύσκολα, τελικώς, εξαχθέν συμπέρασμα, ότι όσα χρήματα και να κερδίσεις, δεν υπάρχει μεγαλύτερος πλούτος από την κερδηθείσα εμπιστοσύνη του κοινού που δεν θεωρήθηκε ποτέ δεδομένη αλλά τουναντίον δουλεύτηκε καθημερινά ανά τα χρόνια και έγινε το απόλυτο φιλοσοφικό του διακύβευα, η δική του στάση απέναντι στην αγορά. Αμέτρητα τα παραδείγματα συνανθρώπων μας που θεωρούν τον χώρο μας δεύτερο σπίτι τους εδώ και 17 χρόνια.

 
< Προηγ.   Επόμ. >